Allt i Allo Österlenkonsult AB

Hej igen, alla härliga läsare och välkomna tillbaka hit till min lilla hörna av nätet där jag för det mesta skriver om familje-liv i allmänhet. Så vart var vi nu igen? Det var ju det här med dödsbo. Idag så tänkte jag skriva om någonting som många av er har haft frågor och funderingar över under de senaste veckorna då det har nämnts eller kommit upp i mina inlägg här på bloggen. Jag vill kunna vara behjälplig även och jag känner att det är ett ganska så jobbigt ämne att prata om, så jag har försökt att skriva och svara på allt så gott som det går. Idag tänkte jag dock att jag skulle ta och ge er lite mer av en rekommendation, för även om det är något som är jobbigt när det är någon som dör så måste det ju ändå tas hand om och det kan vara riktigt smidigt och lättare att anlita ett företag som kan hjälpa till med det. Därför vill jag idag rekommendera det företaget som vi anlitade när morfarsfar gick bort, nämligen Allt i Allo Österlenkonsult AB som verkligen underlättade hela den här grejen för hela familjen. Denna firma kan man få hjälp av när det kommer till dödsbotömning ibland annat Simrishamn eller Ystad.