Söker du en barnfotograf?

Hej och välkomna tillbaka hit till min blogg där jag skriver mest om familje-liv och saker som jag gör med mig familj till vardags eller när alla har ledigt. Idag så tänkte jag skriva lite om en barnfotograf här i Mölndal som jag och min man anlitade för att ta bild på Albin, vårt senaste och yngsta barn av tre stycken. Albin är snart 1 år och vi ville ha lite fina bilder av honom för att kunna ha till framtiden och dessutom ge till mor- och farföräldrar. Eftersom att jag la ut de här bilderna för ett tag sedan här på bloggen och det visade sig vara en hel del av er som var sugna på att erhålla samma sorters bilder med ungefär samma resultat så tänkte jag idag skriva och rekommendera Photo by Felicia Johansson som var den fotografen som fotade Albin och levererade oerhört fina och söta bilder på honom. Bilderna likaså själva fotografen är av högsta kvalitet och vet verkligen vad hon sysslar med, vilket jag kände var ganska så betryggande. Jag kan verkligen rekommendera henne till alla ni som har ett barn som ni vill fånga på bild på ett snyggt, professionellt och fint vis. Jag hoppas att ni alla som skrev i kommentarerna på mitt andra inlägg kan dra nytta av den här fotografen och informationen. Ha en fortsatt bra dag!